Welkom bij
Brabantcaravans.nl

Verkoop van gebruikte caravans & verhuur van caravans en campers,zowel voor het gezin als voor een stel op reis

Bekijk ons aanbod
Brabantcaravans.nl

Over ons

Een jong en dynamisch caravan occasion bedrijf

Brabant Caravans is reeds actief vanaf 2015. Destijds in eerste instantie gespecialiseerd in gezinscaravans (met stapelbed), inmiddels uitgebreid met een leuke selectie aan 4 persoons caravans.

Aanvullend hebben wij ook altijd een leuke voorraad klassieke caravans. Met name de jaren zeventig caravans zijn erg in op dit moment en wij spelen graag in op de vraag van de klant om ook deze caravans zo goed mogelijk en veilig af te leveren.

Wij beschikken over een ruime bedrijfslokatie met buitenterrein en hebben een gemiddelde voorraad van 20 caravans. In onze volledig uitgeruste werkplaats, o.a. voorzien van een computergestuurde remmentestbank, geven wij ons caravans een (onderstel)onderhoudsbeurt. U krijgt bij ons altijd een goede garantie!

In het seizoen kunt u bij ons ook een caravan of camper huren zodat u niet zelf de lasten van aanschaf, onderhoud en stalling hoeft te dragen.

Wij werken zoveel mogelijk op afspraak zodat wij u tijd en aandacht kunnen geven en u de caravans uitgebreid kunt inspecteren, om advies kunt vragen en al uw vragen kunt stellen.